Digitális.

A weboldalak, landing page-ek vagy online játékok tervezése, kivitelezése, a fejlesztés irányítása

Weboldal és Rebranding

Az oldalak kialakításakor kiemelt figyelmet fordítunk a több eszközön történő használat megkönnyítésére

Tárhely
és E-mail

Virtuális szerverünkön nyújtunk biztonságos tárhely elérést, igény esetén e-mail szolgáltatással

Egyéb
digitális jelenlét

Az arculatazonos és egységes megjelenést segítünk a közösségi felületeken is végigvezetni

Kérdése van?

ÍRJA MEG NEKÜNK!

Prototípus.

HA ELŐRE SZERETNÉ LÁTNI A VÉGEREDMÉNYT

A képernyőre szánt tartalom esetében fontos mérföldkő a kezelőfelületek és a felhasználói élmény megtervezése. A tartalom átadás szempontjából kulcsfontosságú az oldal elemeinek viszonyrendszere és a képernyők közötti navigációt segítő áttekinthető kezelőfelület. Először a layout rendszert, a tartalmi egységeket határozzuk meg, ezt követi az ikonrendszer és tipográfia kialakítása, majd a színek és egyéb vizuális elemek tervezése.

A prototípus terv legnagyobb előnye, hogy egy kattintható, a végleges weboldallal vagy alkalmazással egyenértékű megjelenést és felhasználói élményt tükröz és enged tesztelni. 

Az ügyfelek visszajelzései, kérései alapján a prototípus viszonylag könnyen, programozás nélkül alakítható, segítségével a specifi-káció, a költség- és időbecslés pontosabban meghatározható.
A munka átadásakor nincs félreértésből adódó csalódás, az oldal vagy alkalmazás mindig az ügyfél elvárásainak megfelelően kerül lefejlesztésre.

TWELWEPERCENT, ALKALMAZÁS KÉPERNYŐK

prototípus tervezés

Hirdetés.

A kreatív koncepció kialakítása során javaslatot teszünk a hirdetés grafikai megjelenésére, amelyet a mester verzió elfogadása követ. Ennek alapján készítjük el az egyes médiumok számára a méretmutációkat.

Az online banner hirdetéseket az ügyfél igényének megfelelően statikus vagy animált formában készítjük el, az adott médium technológiai elvárásaihoz igazítva, a megjelenési felület lehet • Facebook vagy egyéb közösségi médium • HTML hirdetés • YouTube video • EDM hírlevél.

© 2021  Start Design Kft.